Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-29@02:41:10 GMT

تضمین بانک ملی برای پرداخت سود به حساب‌های ارزی

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۳۸۴۴۳۱

تضمین بانک ملی برای پرداخت سود به حساب‌های ارزی

به گزارش پارس نیوز، 

«محمدرضا حسین زاده» امروز (شنبه) در بازدید از خبرگزاری جمهوری اسلامی به خبرنگار اقتصادی ایرنا گفت: همه بانک های دولتی بویژه بانک ملی ایران برای افتتاح سپرده های ارزی آماده اند و مردم می توانند با گشایش این حساب ها هم دارایی خود را در جای امن نگهداری کنند هم ماهانه از سود ارزی آن بهره مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعلام کرد برای افتتاح حساب های ارزی معادل یک هزار دلار نیاز است و نرخ سود حداکثر پنج درصد مصوب شورای پول و اعتبار به آنها تعلق می گیرد.

«پارسال سپرده ارزی بسیاری نزد بانک ملی افتتاح و سود خوبی از این بابت به صورت ارزی پرداخت شد».

رییس شورای هماهنگی بانک های دولتی درباره پرداخت سود ریالی به حساب های ارزی در گذشته، گفت: کاری با گذشته ندارم؛ بانک ملی ایران به عنوان یک بانک با 90 سال سابقه فعالیت تاکنون خلف وعده ای نداشته است و این تضمین را به مشتریان می دهد که اصل و سود حساب های سپرده ارزی را به ارز پرداخت کند.

** خرید ارزهای صادراتی

مدیرعامل بانک ملی ایران نین از آمادگی این بانک برای خرید ارز حاصل از صادرات خبر داد و گفت: صادرکنندگان می توانند هر ارزی را که در ایران یا خارج از کشور دارند، به نرخ روز به بانک ملی بفروشند.

حسین زاده افزود: واحدهای ارزی بانک ملی برای گشایش اعتبار اسنادی (ال.سی) بویژه برای واردات کالاهای اساسی به نرخ مصوب 3800 تومان آماده اند.

به گزارش ایرنا، دولت شامگاه بیستم فروردین سیاست یکسان سازی نرخ ارز را با نرخ هر دلار 4200 تومان آغاز کرد؛ فردای آن روز بانک مرکزی در دستورالعملی اجازه افتتاح حساب های سپرده ارزی به بانک ها را داد و از مردم خواست با توجه به اینکه نگهداری بیش از 10 هزار یورو یا معادل آن به ارزهای دیگر مصداق قاچاق است، ارز خود را نزد بانک ها سپرده گذاری کنند و بابت آن سود ارزی دریافت کنند.

بر اساس این اطلاعیه همه اشخاصی که در گذشته ارز را به صورت اسکناس خریداری کرده اند و در تاریخ صدور این اطلاعیه بیش از 10 هزار یورو یا معادل آن ارز در اختیار دارند، حداکثر تا پایان اردیبهشت ماه فرصت دارند برای سپرده گذاری ارزی یا فروش به بانک ها اقدام کنند.

زمان بروز بحران ارزی سال های 1390 و 1391 نیز نظام بانکی گشایش حساب ارزی را در دستور قرار داد اما سود حساب ها را به ریال پرداخت.

این بار رییس کل بانک مرکزی به مردم اطمینان داد سود سپرده های ارزی به همان ارزی که افتتاح حساب انجام شده است، پرداخت می شود.

بانک مرکزی سقف نرخ سود سپرده های دلاری را پنج درصد و حساب های یورویی را چهار درصد تعیین و به بانک ها اعلام کرده است هر چقدر سپرده ارزی بگیرند، می توانند آن را نزد بانک مرکزی سپرده گذاری و سود دریافت کنند.

انتهای پیام /

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران دلار شورای پول ارز کالاهای اساسی دولت نرخ ارز بانک مرکزی یورو قاچاق ارز ایران دولت شورای پول و اعتبار یورو پارس پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۳۸۴۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به صحبت های رهبری گفت: تولید صادراتی زیر بار دستورالعمل های بانک مرکزی له شد؛ بانک مرکزی بگوید نتیجه صدور گواهی ۳۰ درصدی چه بود.

به گزارش مشرق، مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • ادامه ورشکستگی بانک‌های آمریکا؛ پنجمین بانک بسته شد
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • آغاز طرح تحویل دفترچه‌های اقامت طرح سپرده گذاری و ساماندهی سرمایه‌های خرد اتباع خارجی در خراسان جنوبی
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید!
  • جزئیات پرداخت تسهیلات ارزی برای واردات اتوبوس
  • قرارداد بانک مسکن و صندوق توسعه ملی روی کاغذ ماند